|
|
|
|||||||
| Uključeno forum Prvi post opće teme ...
|
Slične teme
|
||||
| Predmet | Temu započeo | Forum | Odgovori | Zadnja poruka |
| 6 slike korisno! Najveća prednost za objavljivanje! | يوسف ديرية | Odjel za slike i pozadine | 7 | 2008/10/08 11:02 |
| Gene otkriće kose razvoj | eng hamdy | Znanstveni forum Općenito | 0 | 2008/02/29 07:50 |
| Otkriće krevet u obliku čovjeka! | خالد | Odjel za slike i pozadine | 11 | 2007/07/28 10:17 |
| Otkriće valute Sahidic! | كاتم الهم | Verwc NANC | 5 | 2007/12/04 11:34 |
| Struja je otkrivena, | مريم | Fizika Forum | 0 | 2006/11/07 01:17 |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | View Single Subject |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
:: Index sekcija Admin::
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Registracija Date: Jan 2009
Država: bol između prošlosti i nadam se budućnosti
![]() ![]() ![]() ![]() |
Priča o otkriću smrti od najvećih idola
![]() ![]() Mir, milost i blagoslov Božji: On kaže ((Dan ćemo te spasi da se iza tih stihova i mnogi ljudi su nepažljiv naših znakova)). Yunus ![]() Priča o faraonova tijela .. Islam i francuski znanstvenik (Maurice Bucaille) jer je .. @ Kad je primio pokojni francuski predsjednik Francois Mitterand je došao na vlast u Francuskoj u 1981: Francuska traži od egipatskih vlasti da domaćin mumija faraona za Testovi i ispiti po arheološkim i restauracije ... Mumija od najozloglašenijih diktatora ikada živio na zemlji .. @ I tamo na aerodromu: Postrojilo se francuski predsjednik i njegovi ministri i visoki dužnosnici Francuski podnijeti ostavku kada se faraon i ceremonija završila, faraonu, Francuska na terenu ![]() @ Juggernaut procesiji nosio mumija barem za topli prijem .. Prebačen je u posebnom krilu Središte francuskog na početak nakon najvećeg arheologa u Francuskoj, ambulante i anatomije Za proučavanje mumija i otkrijte tajne .. ((Pogledajte dolje za smiraj faraona Ramzesa II .. Mi smo bili uključeni u njegove ruke na prsa)) .. @ Glava kirurga i prvenstveno odgovorni za ispitivanja mumije se profesor: (( Maurice Bucaille )) .. Terapeuti zainteresirani za restauraciju je mumija .. Iako je Maurice pokušati otkriti: kako je ova mumija !!!.. @ Fjtp Ramses II nije bio baš kao i sva ostala tijela koja su punjena Lafraain prije .. Vodaip (smrt) ima vrlo čudno .. Finders bio iznenađen (kad su pauze ligamenata Mumifikacije) sa svojom lijevom rukom odjednom skok naprijed !!!!!.. To jest, da oni Pthanith (prisilno) rukama Da pristupi prsa kao i ostatak koji je umro prije Lafraain !!!!!... Što je to ključ? .. * U kasnim noćnim satima .. Pokazao konačne rezultate profesora Morris .. To je bio zračnog ostataka soli u tijelu faraona .. Sa slika slomljenih kostiju, bez kože cijepa .. I pokazuje X-zraka .. To je više dokaza da je faraon umro utapanje !!!!.. I da je imao slomljena kosti bez mesa By sažimanja snagu vode !!!!!.. I tijelo mu je oporavio od mora odmah nakon utapanja .. Mumificirano tijelo onda je prebačen za opstanak tijela !!!!!.. @ Čudno je da su bili u mogućnosti interpretirati stranca status na svojoj lijevoj ruci .. I to je to Holding uzde svoga konja i mač u desnoj ruci .. Njegov štit s lijevom rukom .. I to u vrijeme od utapanja .. Kao rezultat njihovog veliko iznenađenje i postizanje neuroloških slučajeva vrh sat smrti i gura vodu Badrah .. Chiz lijevoj ruci Tibst ovoj situaciji !!!.. Fasthalt tada to mjesto Opet kao što je poznato medicinski .. Bilo da znam prilično slične istražni sudac Slučaj ukočenost u rukama žrtve i uzrok joj da iskoriste nešto od ubojica .. Kmlabsa primjer !!!!!... @ Ali još uvijek stranac pregrade profesor Morris .. Naime: Kako tijelo ostalo je sigurnije od drugih, iako se oporavio od mora ???!!!.. ((Slika strani tijela egipatske faraon Ramses II)) ![]() Mumija od Ramses II, strana prikaz pokazuje lijeve ruke održana visoka, situacija različita od svih ostalih mumije ![]() @ Maurice je pisao svoje konačno izvješće o tome što on misli (novo otkriće) .. U podizanje Tijelo faraona ((mora)) .. I sanjao velika vijest lopatice kao rezultat ovog otkrića !!!.. @ Dok netko šapne mu u uho, govoreći: Ne žurite Masuo Morris .... Muslimani Već znamo ((utapanje ove mumije)) !!!!!!... Vqranhm 14 stoljeća im reći da !!!.. @ Divili to govoriti prof .. I ja sam jako osuđujem takve stvari rekavši !!!!... Takvo otkriće moglo ne samo znanje o: ** Razvoju moderne znanosti i moderne računalne uređaje putem visoke preciznosti .. **, A (najvažnije) da je mumija je izvorno otkrio je 1898 !!!!.. ((Slika Maurice Bucaille profesora)) .. ![]() @ Profesor smeten rasla i počela se pitati: Kako ispraviti to na umu razgovor ???.. I sve čovječanstvo, a ne samo Arapi nisu znali ništa o bivšoj Egipćani mumificirana tijela faraona prvobitno samo nekoliko desetljeća prije gorku kampanju time !!!!... @ Sub Maurice Bucaille noć bulji leša faraon .. Ona dohvaća u svom umu što je rekao da mu Vlasnik Kurana muslimanima: (govorimo o opstanku tijelo nakon utapanja) !!!.. Dok Tore: (govori se samo o potonuću faraona vrijeme zamah od Mojsija Mir se na njega ne budu podvrgnute sudbinu svoga tijela) !!!.. I uzimanje kaže u sebi: Je li moguće da je ova mumija ispred mene je taj koji je jurio Mojsije je već ???.. Je li zamislivo da Mamedhm zna ta činjenica više od tisuću godina ??!!!!.. @ Morris nije bio u mogućnosti spavati noć .. On je zatražio od njega da dođe u Tori (Starom zavjetu) .. On je pročitao u Bibliji kao govoreći: 'Vode su se vratili, a pokrivena kola i konjanika, a sve vojska faraonova, koji je stupio iza u moru .. To je ostalo od njih i nitko .. '.... Maurice Bucaille i ostao zbunjen .. Čak i Biblija ne govori o tijelu pojas i preživljavanje Zvuk .. Nije Tora ili Evanđelje, rekao je sudbina faraonova tijela !!!!.. @ Poslije toga bavila tijelo faraona, i lijepo u Egipat mumija .. Ali Maurice Profesor nije mogao odmoriti od PAL šok vijesti na riječ-muslimana Za sigurnost tijela .. On je odlučio putovati i za intervju broja znanstvenika Anatomija muslimana .. Tu je prvi govorio o svojoj Akeshtvh sigurnost tijelo faraona Nakon utapanja !!!!... Dakle, netko otvori Kur'an i pročitajte to kaže: Dan ćemo spasiti te za one koji dolaze poslije vas .. Mnogi ljudi su nepažljiv naših znakova, '.. Yunus - Stih 92. <. Utjecaj stih super .. Te ga moli istom potres koji ga stajati ispred publike i reče: Vrh njegov glas: Mi smo ušli Islam i vjerovati u Kur'anu !!!!.. Maurice Bucaille, a zatim se vratio u Francusku, bez lica koji je otišao po !!!.. @ I tamo ostao za deset godina nije, on je posvetio studiju: Kompatibilnost znanstvenih činjenica i novootkrivenim s Kurana !!!!... No, teško radili u potrazi za znanstvenim suprotstavljanja i onaj koji govori o Kurana nije naći .... Izašao nakon što je ishod kaže: 'Nije pogriješila u ruke svoga nasljednika .. Preuzmi iz prezirao '.. @ To je bio plod njegova godina Morris: da je napisao knjigu Kur'ana da je pogodio sve države zapadnog .. Pogotovo znanstvenici Raja !!!!.. Je Naslov knjige: ((Kuran i Tora i Biblija i znanost)). <. Studija Pisma u svjetlu modernih znanja .. Imamo istrčati sve kopije knjige od prve objave, a od prvog izdanja !!!!!... ![]() Je još uvijek velika potražnja za to u Europi i Americi sve do danas .. Slika od šefa mumije faraona Ramses II Mojsije ![]() Ramses II mumije omotane platnom u rolama razoružani (Egipćanku Muzeju) ![]() Faraon tijelo je znak gdje je uštedio je vidjeti svjetova, a to je čudo preživio ljudi da dan uskrsnuća VIA Hallelujah tisuće turista flocking iz cijelog svijeta da vide mumije, ali sa žaljenjem .. Mnogi od njih su neupućeni u činjenicu da je sat za koje ste svemogući Bog nam tijelo faraona, i upozorenje svima onima koji leže u Allaha i Njegove poslanike i blagoslov Allaha se na njima ispune sve (Jan bol za one koji vjeruju da je njihova srca su predmet sjećanja na Allaha) ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Forum za upravljanje
Registracija: Apr 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kralju
Ja sam znam da je faraonovo tijelo za dugo vremena, ali predmet je vrlo cool i računa vezanih uz događaje nemaju mumija svjesni Vaša tema velikog ljubitelja i to zaslužuje ocjenu slađa Li dobro |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzdah ono što ljudi Raja na nešto što je Thsroa sat vremena nije spomenuo Boga u kojem
Hvala vam Dr_Refaat Za slatki razgovor je to što tvoj post tako teško sam bio zadovoljan stvar Imate moju punu poštivanje i uvažavanje Najbolji dugo ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
: Supervizor književnosti:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Registracija: Dec 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predmet prekrasan vrhnje i veliki napor za ostavljajući ovaj prekrasan krajolik
Ako samo učimo i osjećaju, a mi se obvezujemo Bogu, mi nametnuti / Brat Hvala Bogu sve najbolje i Bog vas blagoslovio I dugo o dobroti i sreći Pozdravi |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Uređene te - grana Paradise - dao sam ti breezes - i vaš suprug djevice Allaha Al Ain Hvala vam brat Mahmoud Dobar lozinka Volim Acolk Mtgbc Što za nas puno Ptouhhna vaše postove Molim Boga da ti zdravlje i wellness
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
:: Div Massey::
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pridružite Date: Mar 2008
Država: Egipat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bog, ja uvijek vjerujem da je rasprava faraon Ramses
Budući Egiptu za vrijeme vladavine Ramzesa bili su oprezni u odličnom stanju i snage Hvala ti, brate, ljubavnik na temu jedinstvene i lijepe priče Dok moj brat |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Quote: